V tomto díle doslova nakoukneme pod pokličku 🇨🇿 české značky, kterou každý outdoorový strávník 🍲 již pravděpodobně zná. Do našeho podcastu zavítal zakladatel Adventure Menu – Radek Slabý. Výroba sušených či sterilovaných jídel ve velkém je slušná magie 🪄. Poslechni si, jaké byly začátky Adventure Menu, jaké překážky ve výrobě museli překonat a jak dnes probíhá výroba 👨🍳 od výběru surovin, přes vaření, sušení až po balení. Příjemný poslech! 🎧
PS: Odpověď na to, zda se někdy dočkáme piva v prášku, dostaneš v podcastu. 😉
Ještě si neměl? Ochutnej jídla od Adventure Menu 👉 https://bit.ly/ADM-na-Graminu
🎧 Kde nás můžeš poslouchat?
Co dělat v horách při zlomenině, poranění páteře, ztrátě vědomí nebo zásahu bleskem? 🏔️ Záchranářka…
Číst víceZákladní pravidlo každého, kdo vyráží do hor nebo na vícedenní trek? Oblékej se jako cibule!…
Číst víceVaření v přírodě se s klesající teplotou a rostoucí nadmořskou výškou rychle mění z běžné…
Číst více
Komentáře