Nášivka Gramino

2 g

Nášivka Gramino

79 

Originální nášivka s logem Gramino a mottem “Trek it easy”. Našij nebo nažehli nášivku Gramino na svůj gear a dej vědět ostatním hikerům, že cestuješ přírodou s lehkostí a Gramino je tvá lehká volba na cesty. 🙂
Katalogové číslo: - Kategorie:
Způsoby a doba doručení 🚚

Popis

„Originální nášivka s logem značky Gramino.“

Specifikace

Nášivka s našim logem Gramino tě teď může doprovázet na všech cestách! Perfektně se hodí na strečové kapsy na batozích, ramenní kapsy, mikiny a další kousky vybavení, na které lze nášivka našít nebo nažehlit.

Nášivka má kulatý tvarprůměru 6 cm.

Vezmi nás díky nášivce Gramino na své další dobrodružství! 🏔️ A dej ostatním hikerům vědět, že se zajímáš o ultralight backpacking. 🏕️
A nezapomeň svá dobrodružštví s námi sdílet na sociálních sítích 📸 s hastagem #graminocz a #lehkavolbanacesty

Pořídit si navíc můžeš i nálepku s logem Gramino nebo s logem podcastu Život na treku ve stejném designu. Podcast Život na treku je zaměřený na treky, dálkové přechody, nevšední expedice a vše okolo toho.

Našít či nažehlit?

Nabízíme verzi čistě našívací a verzi s nažehlovací vrstvou (nažehlovačku).

Nejprve si promysli, kam chceš nášivku umístit. Nažehlovačku lze použít na látku, kterou lze žehlit. Ale dá se i přišít bez nažehlení.

Nášivku můžeš přišít na strečové kapsy u batohu nebo na oblečení, u kterého nevadí, že do něj uděláš dírky. Nepromokavou bundu radši vynech. 🙂

Pokud tě nenapadá, kam bys nášivku umístil, můžeš ještě kouknout na naše odolné nálepky s motivem Život na treku nebo Gramino. 🙂

 

 

 

Jak nažehlit nažehlovačku?

  1. U napařovacích žehliček vypni napařování, nažehlovačku neumisťuj na syntetické materiály (nylon), ideální pro nažehlování je bavlna a denim. Čím výraznější strukturu látka má, tím lépe na ní bude nažehlovačka držet.
  2. Zkontroluj správné nastavení stupňů na žehličce. Vždy se řiď maximální doporučenou teplotou žehlení pro podkladovou látku, na kterou nažehluješ.
  3. Na čistou a suchou látku přilož nažehlovačku a nažehluj ji přes tenkou bavlněnou látku (např. utěrku), tzn. ne přímo na podkladovou látku.
  4. Při nažehlování vyviň větší tlak a nažehluj několik vteřin. Důležité je, aby nažehlovačka k látce krásně přilnula.
  5. Poté nech látku vychladnout, aby se roztavené lepidlo spojilo s materiálem.

Další informace

Hmotnost 2 g
Provedení

Našívací, Nažehlovací

Barva

Vedle prodeje ultralehkého outdoorového vybavení od velkých i malých značek z celého světa se pouštíme do výroby vlastních produktů pod naší značkou Gramino. Snad se ti bude naše tvorba líbit.

Nášivka Gramino

Chci koupit

Ověřeno našimi zákazníky

100 % zákazníků nás doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
Podívej se na naše recenze na Heurece.

Téměř celé ultralight vybavení mam z gramina, a určitě nenakupuji naposledy. E-shop nenabízí žádnych bambilion nesmyslných produktů, pouze kvalitní a funkční zboží, takže se nakupuje lehce :)
Anonym, před 5 měsíci
Bez připomínek, vše funkční, děkuji, TOM
Anonym, před 5 měsíci
vstřícné a rychlé jednání při výměně zboží
Anonym, před 5 měsíci

×