06. 11. 2024

#33 Magie ve výrobě outdoor jídel – vaření, sušení, fuckupy, pivo – Radek Slabý

David Czempka

V tomto díle doslova nakoukneme pod pokličku 🇨🇿 české značky, kterou každý outdoorový strávník 🍲 již pravděpodobně zná. Do našeho podcastu zavítal zakladatel Adventure Menu – Radek Slabý. Výroba sušených či sterilovaných jídel ve velkém je slušná magie 🪄. Poslechni si, jaké byly začátky Adventure Menu, jaké překážky ve výrobě museli překonat a jak dnes probíhá výroba 👨‍🍳 od výběru surovin, přes vaření, sušení až po balení. Příjemný poslech! 🎧

PS: Odpověď na to, zda se někdy dočkáme piva v prášku, dostaneš v podcastu. 😉

Ještě si neměl? Ochutnej jídla od Adventure Menu 👉 https://bit.ly/ADM-na-Graminu

🎧 Kde nás můžeš poslouchat?

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články

Přejít na blog

×