V tomto díle doslova nakoukneme pod pokličku 🇨🇿 české značky, kterou každý outdoorový strávník 🍲 již pravděpodobně zná. Do našeho podcastu zavítal zakladatel Adventure Menu – Radek Slabý. Výroba sušených či sterilovaných jídel ve velkém je slušná magie 🪄. Poslechni si, jaké byly začátky Adventure Menu, jaké překážky ve výrobě museli překonat a jak dnes probíhá výroba 👨🍳 od výběru surovin, přes vaření, sušení až po balení. Příjemný poslech! 🎧
PS: Odpověď na to, zda se někdy dočkáme piva v prášku, dostaneš v podcastu. 😉
Ještě si neměl? Ochutnej jídla od Adventure Menu 👉 https://bit.ly/ADM-na-Graminu
🎧 Kde nás můžeš poslouchat?
Pokud patříš mezi nadšence do ultralightu, o Big Agnes jsi už určitě slyšel. Stany této…
Číst víceNejsilnější momenty z naší expedice. Poslechni si, jak to Lůca chtěla hned první ráno zabalit,…
Číst víceJak správně vybavit cestovní lékárničku na dálkové treky v horách? Článek ti nabídne podrobný seznam…
Číst více
Komentáře