06. 11. 2024

#33 Magie ve výrobě outdoor jídel – vaření, sušení, fuckupy, pivo – Radek Slabý

David Czempka

V tomto díle doslova nakoukneme pod pokličku 🇨🇿 české značky, kterou každý outdoorový strávník 🍲 již pravděpodobně zná. Do našeho podcastu zavítal zakladatel Adventure Menu – Radek Slabý. Výroba sušených či sterilovaných jídel ve velkém je slušná magie 🪄. Poslechni si, jaké byly začátky Adventure Menu, jaké překážky ve výrobě museli překonat a jak dnes probíhá výroba 👨‍🍳 od výběru surovin, přes vaření, sušení až po balení. Příjemný poslech! 🎧

PS: Odpověď na to, zda se někdy dočkáme piva v prášku, dostaneš v podcastu. 😉

Ještě si neměl? Ochutnej jídla od Adventure Menu 👉 https://bit.ly/ADM-na-Graminu

🎧 Kde nás můžeš poslouchat?

🙎‍♂️ Radek Slabý – www.adventuremenu.com

📖 KAPITOLY

00:00 – Úvod
01:05 – Radkovy dobrodružné aktivity
04:42 – Vznik Adventure Menu a krušné začátky
12:32 – Uvedení prvního produktu na trh
15:00 – Produktové řady
21:00 – Proces výroby jídla
29:40 – Vývoj vlastního procesu sušení
35:10 – Je vaření jídla před sušením standard?
37:50 – Mohou se jednotlivé várky jídel lišit?
41:30 – Obaly a balení jídel
45:10 – Nejoblíbenější jídlo
46:00 – Vývoj nových receptů
50:15 – Tipy pro přípravu jídla v terénu
54:00 – Srovnání ADM s konkurencí
59:00 – Určování nutričních hodnot
1:02:05 – 1% Percent for the planet
1:04:24 – Minimalizace odpadu

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články

Přejít na blog

×